Wie is Joris?

Joris PijpenIk ben de zoon van mijn vader sinds 1982. Politiek werd me met de paplepel ingegeven…
Na een turbulente schoolcarrière ben ik aan de slag gegaan bij reclamebureau PuPiL in Halle. Vervolgens ben ik drie jaar webmaster geweest bij CultuurNet Vlaanderen waar ik mee aan de wieg heb gestaan van de website uitinvlaanderen.be.
Van 2007 tot 2012 was ik freelance bladmanager van het meest gelezen hondenmagazine WOEF. In 2009 ben ik zelf met een reclamebureau gestart en doe ik sinds dan ook allerlei consultantcy opdrachten m.b.t. (digitale) marketing.

In 2012 ben ik verkozen als schepen in Hoeilaart en bevoegd voor Jeugd, Communicatie, Inspraak, Digitalisering, Toerisme, Lokale Economie en Dierenwelzijn.

Van oktober 2014 tot maart 2016 ben ik aan de slag geweest als stafmedewerker op het kabinet van Vlaams minister Sven Gatz.

Sinds april 2016 ben ik Directeur van het magazine WOEF dat wordt uitgegeven door uitgeverij Famedito in Hoeilaart.