aanplakzuil in Hoeilaart

Nieuwe aanplakzuilen in Hoeilaart

Op advies van de jeugdraad is er bij de jeugdlokalen Joengele en bij het voetbalveldje op Mariën een nieuwe aanplakzuil geplaatst. Hier kunnen onze verenigingen affiches aanplakken om hun activiteiten aan te kondigen.
Alleen op de aanplakzuilen mag je zonder toelating van de burgemeester aanplakken, maar je moet je wel aan een aantal voorwaarden houden.

Zo mag er op de aanplakzuilen enkel Nederlandstalige publiciteit gemaakt worden voor activiteiten van een vereniging. Commerciële of privéactiviteiten en partijpolitieke boodschappen kunnen niet. De affiche mag niet groter zijn dan 80 x 60 cm en per zuil mag je maximaal twee affiches van dezelfde activiteit plakken. Je mag geen andere affiches overplakken, verwijderen of bevuilen. Het aanplakken mag maximaal vier weken voor de aangekondigde activiteit gebeuren.

Daarnaast werden, eveneens op advies van de jeugdraad, een aantal zuilen verwijderd die weinig gebruikt werden of moeilijk zichtbaar waren. Via jeugd.hoeilaart.be kan je te weten komen waar er een aanplakzuil staat.