Sexy Summertime Festival 2015

Gemeentebestuur blijft Sexy Summertime Festival ondersteunen!

Sexy Summertime is een gratis festival dat ondertussen aan zijn zesde editie toe is. Het is het geesteskind van jeugdhuis Phobos waarbij het jeugdhuis o.a. lokaal talent een podium aanbiedt. Het festival wordt jaarlijks van een strand en zwembad voorzien en maakt sinds vorig jaar deel uit van ‘Hoeilaart Zomert’. Dit jaar nam Jeugdhuis Phobos echter de beslissing om het festival niet langer te organiseren, maar wel een nieuw festival te starten. Het nieuwe concept ‘Hangout’ ging door op 27 juni in het speeltuintje aan JC De Koldam.

Sexy Summertime Festival blijft gelukkig voorbestaan dankzij de jeugdafdeling van het Davidsfonds, verschillende sponsors, vrijwilligers en het gemeentebestuur dat voor financiële en logistieke ondersteuning zorgt.

Neem zeker eens een kijkje op de facebookpagina van Sexy Summertime en zak op 8 augustus massaal af naar het GC Felix Sohie om te genieten van lekkere cocktails, een zwoele sfeer en toffe muziek. De toegang is gratis! Ik heb alvast een sms gestuurd naar Armand Pien met de vraag om voor stralend weer te zorgen. Duimen maar!

Als schepen van Jeugd vind ik het een voorrecht om te mogen ervaren hoe actief onze Hoeilaartste jongeren zijn en hun schouders zetten onder bestaande en nieuwe projecten. Ik wil de Hoeilaartse jeugd dan ook langs deze weg ontzettend bedanken en wens ze een prachtige zomervakantie toe!